A bejegyzés ideje: 2010.07.10. 23:14

 Megvolt a nagy parti is. A kezdeti lelkesedés ellenére nagyon nehéz volt megszervezni a bulit. Az ember azt gondolná, hogy nyáron könnyebb utól érni a fiatalokat, de mint kiderült: tévedtünk. Mindenki nyaral, vagy Soundon keresi a kalandokat, ezért nehéz volt összeszedni a bandát, de végül sikerült.

Délután 6-kor kezdtünk, kint Pinnyéden. Attila nagyon segítőkész és kedves volt, szóval mindenki hamar összebarátkozott vele. Jusztina - a felesége - pedig csinált nekünk mindenféle finom salátákat és biztosította az utánpótlást minden téren.
A gyerekek pedig belevittek minket a jóba, mint rutinos Gömbözők mutatták meg, hogy kell beszállni, majd élvezni a pörgést.

A résztvevők nagy része először kicsit félve lépett be a gömb belsejébe, de az első pörgés után mindenki újabbra vágyott. Hamar verseny alakult ki, hogy ki tud tovább állva maradni, ki tud gyorsabban futni, vagy épp ki mer a másik mellé beülni.

Kajával is el voltunk látva rendesen, mivel Attiláék 20 pizzát rendeltek, így mindekinek jutott, amilyet szeretett volna - nem is beszélve a nagyszerű salátákról. A búcsúzásnál mindenki kapott még egy ráadás pizzát.

A promó buli feltétlenül elérte a célját. A pörgés után mindenki csak a gömbről beszélt. Azt hiszem, mindenki jól érezte magát. Készült videó is, illetve pár kép. Ezek közül néhányat már nézhettek a Gömbözz! facebook oldal képei között is. 
Stay tuned, hamarosan jönnek a videók is ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://gombozz.blog.hu/api/trackback/id/tr702143705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Minden jog fenttartva! :: A blogot rendezgette weinie4 :: Gömbözz! 2010
süti beállítások módosítása