A bejegyzés ideje: 2010.07.22. 23:39

A blog sokat alakult az elmúlt hónapokhoz képest, de még nem állunk le a fejlesztésekkel. A cél, hogy minél tetszetősebb és használhatóbb legyen a megjelenés.

Ezt szolgálja a mostani szépítés is. A blog.hu jóvoltából már nem csak Facebook Like gombunk van, hanem csodaszép és nem utolsó sorban igen praktikus egyéb közösségi gombok is.
Van többek között Facebook megosztó gomb is, amivel már nem csak simán "lájkolni" lehet, hanem Te magad is megoszthatod Facebookon a Gömbözős videókat ;)
A régi Facebook gomb is maradt, de kaptunk mellé iWiW, Twitter és Google Reader gombokat is. A Google Buzz ugyan itthon még nem annyira elterjedt, de mi erre is felkészültünk. Szóval ha hirtelen Buzz áradat lenne, akkor bátran használjátok a mi gombunkat is ;)

Reméljük, tetszenek az újítások és hamarosan jönnek a további extrák is !

Szerző: Marty McFly

1 komment

Címkék: blog facebok

A bejegyzés trackback címe:

https://gombozz.blog.hu/api/trackback/id/tr582169779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minden jog fenttartva! :: A blogot rendezgette weinie4 :: Gömbözz! 2010
süti beállítások módosítása